Vertel ons uw suggesties

Over ons

Als bedrijf dat gericht is op innovatie breiden wij ons assortiment steeds uit met toonaangevende producten met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding die gepaard gaan met een performante en betrouwbare dienstverlening voor al uw logistieke, commerciƫle en technische behoeften.

Dat betekent dat wij veranderingen en ontwikkelingen in onze sector op de voet volgen en dat we veel energie besteden aan het opsporen van nieuwe producten of mogelijkheden die de markt van de toekomst zullen bepalen.

De opslag van goederen, de vertaling van handleidingen naar de nationale ta(a)l(en) en het aanbieden van een uitstekende klantenservice zijn slechts enkele van de diensten waarmee Exalto zich positioneert als een authentieke partner voor zowel speciaalzaken en warenhuizen als voor webwinkels.

Wij kiezen ervoor om duurzame banden te smeden met kwaliteitsvolle leveranciers, met wie we in de loop der jaren een waar partnerschap hebben opgebouwd. Ontdek hier in welke merken wij ons vertrouwen stellen.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons als u nog vragen hebt over onze diensten of de merken die wij vertegenwoordigen.

EXALTO BENELUX SA

Officiƫle verdeler van: